Seksi i uspješni

NOVI SUPERPAR? Naomi Campbell i Lenny Kravitz nerazdvojni

showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako lijepa Naomi Campbell i markantni Lenny Kravitz uživaju u zajedničkom društvu, a pjevač je i uhvaćen kako ljubi bivšeg supermodela.

Bivši supermodel Naomi Campbell nedavno je objavila knjigu, a na lansiranju i potpisivanju knjige jednostavno nazvane 'Naomi' našla su se mnogobrojna slavna imena poput Kim Kardashian, Gigi Hadid, Kelly Rowland, P. Diddy i Ashlee Simpson.

No, najviše pažnje je privukao pjevač Lenny Kravitz koji je fotografiran kako ljubi rame slavne manekenke dok ona potpisuje svoju biografiju. Nekoliko sati nakon toga, Kravitz i Campbell viđeni su kako zajedno izlaze iz jednog restorana u kojem je Gigi Hadid slavila svoj 21. rođendan. Njihova prisnost tako je pokrenula glasine kako je na pomolu novi holivudski superpar.

Slavni pjevač i prekrasni model iza sebe imaju velik broj veza, ali trenutno su oboje sami. Uvijek neodoljivi Kravitz iz braka s glumicom Lisom Bonet ima kćer Zoe. Par se rastao 1993., a on je nakon toga neko vrijeme bio u vezi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis. Početkom 2000-ih bio je i zaručen za Adrianu Limu.

Campbell se nikada nije udavala. Krajem 1980-ih bila je u vezi s boksačem Mikeom Tysonom, a početkom 1990-ih s glumcem Robertom De Nirom. Prvi put se zaručila za basista grupe U2, Adama Claytona, a drugi put za talijanskom biznismena Flavija Briatorea. U vezi s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom bila je pet godina, a par je prekinuo 2013.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS