Slažete li se?

Laskava titula: Najljepša žena 2013. je ...

showbuzz DNEVNIK.hr

Laskavu titulu najljepše žene 2013. odnijela je glumica Gwyneth Paltrow!

Mnogi su ostali iznenađeni kada su saznali kako je upravo Gwyneth Paltrow okrunjena najljepšom ženom 2013. po izboru magazina People.

Glumica koju gledamo u novom nastavku Iron Mana 3, osvanula je na naslovnici poznatog magazina. Zanosna je na crvenom tepihu, no u slobodno vrijeme Gwyneth naglašava kako je samo mama u trapericama i običnoj majici. Udana je za frontmena Coldplaya Chris Martina s kojim ima 8-godišnju Apple i 7-godišnjeg Mosesa.

>> 'Sve ću probati samo jedno nikad više'

'Inače uopće ne nosim šminku, pa kada se sredim za premijeru, Chris me zeza 'Wow, pa vi ste Gwyneth Paltrow!', priča poznata glumica. Poznata Oscarovka ima i vlastitu web stranicu, autorica je knjige, te zaljubljenica u zdrav život.

Naglašava kako joj je važno prenijeti svojoj djeci pozitivnu sliku o sebi i svojem tijelu. 'Kada imate roditelje koji vas obožavaju, to je jako važno u vašem odrastanju. Više ljubavi će dati i više samopouzdanja', poručila je Gwyneth.

Osim nje, na listi su se našle i glumice Jennifer Lawrence i Kerry Washington, dok je prošle godine laskavu titulu ponijela Beyonce Knowles Carter.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS