ptičicaaa

Neki od najgorih zvjezdanih selfija u 2014. godini

showbuzz DNEVNIK.hr

I oni su samo ljudi koji imaju dobre i loše dane. Možda na one loše ipak ne bi trebali okidati selfije

U 2014. nagledali smo se svega. Društvene mreže prepune su selfija koje zvijezde neumorno objavljuju. Nije bilo lako izabrati one najgore.

Ona ovo radi prije spavanja!

Zna se da kraljica popa Madonna ima stila i rijetko kad stvari prepušta slučaju. Očito se selfijima želi približiti svojim obožavateljima i pokazati kako je i ona samo ljudsko biće koje ne izgleda glamurozno 24 sata dnevno. Ipak, neke slefije mogla je zadržati za sebe.

Kada se radi o neukusu i potrebi za pažnjom pod bilo koju cijenu, teško da se itko može mjeriti s Miley Cyrus. U njezinom slučaju bilo je mučenje izabrati najgori selfi, jer blago rečeno, većina ih je prilično zastrašujuća.

I Katy Perry imala je izlete u loš odabir selfija. Tako je jednom priliko osjetila potrebu da sa svojim fanovima podjeli selfi svog 'trećeg oka'. Definitivno je mogla i bez toga.

Tara Reid uspjela nas je nekoliko puta pošteno isprepadati svojim postovima na Instagramu. Iako ova fotografija ne spada u kategoriju selfija, definitivno zaslužuje mjesto na ovoj listi. 

Ona je samo kost i koža – 'Ne izgledaš ni malo elegantno'

 

Lindsay Lohan poznata je po svojim brojnim problemima. U posljednje vrijeme pokuša izići na pravi put i iskreno se nadamo da će u tome uspjeti. U međuvremenu zaradila je svoje mjesto na našoj listi ovim selfijem.

Lady Gaga dovoljno je čudna sama po sebi tako da nije iznenađenje što su i neki selfiji na njezinim društvenim mrežama upravo takvi, čudni.

Zanimljivo je i to kako su neki selfiji, na našu žalos, nestali sa raznih profila nakon što su ih mediji objavili. Sigurni smo da će i 2015. biti ispunjena kako lošim tako i dobrim selfijima naših zvjezdanih prijatelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS