Doris Dragović

Na nezaboravnom koncertu suprugu posvetila pjesmu 'Ti si čovjek za mene'

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata splitska pjevačica Doris Dragović vratila se na scenu. U prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski održala je humanitarni koncert čiji je prihod namijenjen dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Splitska pjevačica Doris Dragović do posljednjeg mjesta sinoć je ispunila Lisinski, održavši koncert kojim je proslavila 30 godina karijere. Sav prihod od ulaznica najenjen je Odjelu intenzivnog liječenja u Klaićevoj dječjoj bolnici za kupnju respiratora, a konačan cilj na kraju je i dostignut.

>> 'Duže mi je trebalo da rodim nego da stvorim posljednji album'

'Zar je već prošlo 30 godina?', zapitala se Doris na početku koncerta i dodala: 'Veselite se sa mnom, to mi je najveća nagrada'. Hitovima poput 'Željo moja' i 'Malo mi za sriću triba' razgalila je okupljene, a pjesmu 'Ti si čovjek za mene' koju je davnih dana u suradnji s Tutićem napisala i posvetila svom suprugu Mariju Budimiru, sinoć je otpjevala i pritom mu slala poljupce s pozornice. S Doris su pjevali i Petar Grašo, Mladen Bodalec te Ivo Gamulin Gianni. Pjevačica je najprije zablistala u bijeloj haljini, zatim u crvenoj te na kraju u crnoj, a sve haljine dizajnirala je Anamarija Asanović.

>> Doris posve iskreno o tome što misli tko je kraljica estrade!

Sve poklonike koji su godinama čekali da ponovno stane pred publiku Doris je oduševila koncertom kojim je ujedno i obilježila 30 godina svoje bogate karijere. U publici su bili Jadranka Kosor, Milan Bandić, Nadan Vidošević, Dubravko Šimenc, Monika Kravić Mamić...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS