Medicinski fenomen!

Bliski susret Martine i ovog muškarca nasmijat će vas do suza, zbog njega joj je čak i psovka izletjela!

Muhibija Buljubašić, poznat kao čovjek magnet, zaokupo je pažnju publike Supertalenta lijepeći neobične predmete na dijelove svog tijela, u čemu su, uz njegovu suprugu, sudjelovali i članovi žirija.

Muhibija Buljubašić, ukratko, na sebe lijepi predmete - metalne noževe, viljuške, plastike.

Kako bi se sama uvjerila u to, na pozornici showa Supertalent mu se pridružila i Maja Šuput, na čiji se račun našalila Martina Tomčić. 

''Gospođo, što ona provjerava, je l' rekvizitu ili vašeg muža'', pitala je Martina Muhibijinu suprugu. 

A ovako je on objasnio svoju priču. 

''Čitavo svoje djetinjstvo i odrastanje ja sam znao da nešto postoji, ali nisam imao konkretan dokaz, nisam znao što je. I onda sam jednom vidio u novinama, neki oborio rekord, zalijepio kašike na sebe, ja sam došao kući i počeo ih lijepiti na sebe, to je krenulo tako. Pun sam te neke energije, to je neki magnetizam, recimo ja prolazim pored televizije bez majice, u noći kad ugasim svjetlo, pucketa između mene i televizije. Našao sam dosad stotinu izvora vode s bakrenim žicama, nisam fulao još nijednom. Doktorima sam išao, sve je normalno, sve je u granicama dozvoljenog, nema stranih tijela, magneta, predmeta koji bi mi davali tu moć. Jedino su mi doktori preporučili da kad grmi ne budem vani. I toga se pridržavam. Fenomen je čudan, čudan sam i sam sebi priznajem'', ispričao je Muhibija, a svojim performansom oduševio je žiri. 

''Ovaj nastup je bio top'', zaključila je Maja, a s njom su se složili i svi ostali. 

Muhibiju ćemo tako gledati opet. 

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

Povezana vijest Preporuke Neobična ljubavna priča koja je odlična za maksimalno vikend opuštanje!

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

Povezana vijest Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo poznati hrvatski vizažist: "Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao ovo zamisliti..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS