izraz lica govori sve

Mrzovoljna diva bez trunke šminke se pojavila u lunaparku s 36 godina mlađim dečkom, očito je da joj ništa nije bilo po volji

Madonna (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Madonna i njezin mlađahni dečko posjetili su londonski lunapark, no sudeći po fotkama, kraljica popa nimalo se nije zabavila.

Kraljica popa odlučila je praznike provesti u društvu svog 36 godina mlađeg dečka Ahlamalika Williamsa, a fotografi su par uhvatili u zanimljivoj situaciji. Madonna (63) je s dečkom bila u lunaparku u Londonu, a na sebi nije imala ni trunke šminke.

Britanski mediji raspisali su se i kako je slavna pjevačica bila mrzovoljna, a nije se činilo da se previše zabavila. Bila ja zabundana od glave do pete, a izgleda da joj ne paše prohladna britanska klima.

Inače, jedna od najuspješnijih pjevačica u povijesti pop glazbe sve je iznenadila vezom sa svojim plesačem od kojeg se ne odvaja.

Prema pisanju TMZ-a, Madonna i Ahlamalik upoznali su se 2015. godine kada je on bio na audiciji za plesača u njezinu timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji "Rebel Heart", a nagađanja o njihovoj vezi započela su tek četiri godine kasnije. Madonna se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave Nove godine.

Madonna je svog dečka upoznala i sa svojim bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova. Razlika u godinama nimalo je ne brine, a 36 godina mlađi Ahlamalik očito uživa u ljubavi s kraljicom popa.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS