Priče o Bogu

Ispred mjesta na kojem je prema tradiciji pokopan Isus: 'Nisam još pronašao odgovore'

showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudska legenda Morgan Freeman snima dokumentarac o Bogu.

Iako je dvaput igrao Boga na filmu, holivudska legenda Morgan Freeman stigao je u Jeruzalem tražeći odgovore na pitanja o vjeri.

'Ponajprije me zanima odgovor na pitanje 'zašto'', rekao je Freeman tijekom jednodnevne stanke u snimanju 'Priče o Bogu', dokumentarnog filma National Geographica i tvrtke Highlight Films o vjeri i teologiji.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

'Nisam još pronašao odgovore', rekao je slavni glumac ispred bazilike Svetog Groba, mjesta na kojem je po tradiciji pokopan Isus. Mnogi hodočasnici bili su jednako impresionirani i neočekivanom Freemanovom pojavom na tom mjestu.

Marihuanom protiv bolova: 'Ja jedem, pijem, pušim i šmrčem kanabis'

Freeman, koji je slavan i po svojim filmskim naracijama, ujedno je i producent dokumentarca koji će se početi prikazivati u travnju. Prošli je tjedan posjetio piramide u Gizi, a put ga je odveo ili će ga do kraja snimanja odvesti i na palestinska područja, u Tursku, Indiju i Gvatemalu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Na uskim popločenim uličicama jeruzalemskog Starog grada, sedamdesetosmogodišnji Freeman nije se držao podalje od brojnih lokalnih stanovnika ni turista željnih selfieja.

Glumac nije želio komentirati svježe sukobe Izraelaca i Palestinaca, što je odmak od javne potpore koju je pružio potpisivanju nuklearnog sporazuma Irana i svjetskih sila u lipnju, dogovorenog na nezadovoljstvo Izraela.

'Nemam poruku ni za koga. Ne, ovdje samo snimamo dokumentarac', rekao je.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS