Prava ljepotica

Nikad nije ostvarila uspjeh kao poznatija sestra, ali ova zanosna Španjolka plijeni poglede gdje god se pojavi

Monica Cruz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

41-godišnja Monica Cruz je glumica i plesačica, no nikada nije ostvarila glumački uspjeh kao sestra.

Postoje sestre Hadid, Jenner, ali i Cruz, koje se jednostavno ne mogu zaboraviti.

Preciznije, radi se o sestrama Monici i poznatijoj Penelope Cruz, koje, iako u petom desetljeću, i mnogo mlađim ženama mogu očitati lekciju o izgledu.

Zanosne Španjolke, među kojima su tri godine razlike, godinama slove za prave ljepotice, no na nedavnom eventu u Madridu Monica se pojavila bez starije Penelope.

41-godišnja brineta također je glumica, ali i plesačica, no nikada nije ostvarila glumačku karijeru kao sestra, iako je ples napustila kako bi se posvetila glumi. I dok je Penelope već godinama u sretnom braku s kolegom Javierom Bardemom, s kojim ima dvoje djece, Monica je od 2013. godine ponosna majka djevojčice Antonelle.

Španjolka je dijete dobila sama, točnije preko anonimnog donatora sperme, a u jednom je intervjuu otkrila kako se ne smatra hrabrom jer je samohrana majka. "Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dijete samo nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije jer muškarac ne može shvatiti zašto je žena toliko povezana s djetetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sjedim i čekam da mi prođe vrijeme za to."

Tada je komentirala i napise kako je danas i lijepim ženama teško pronaći ljubav. "To je istina. Ne radi se o tome kako izgledate."

No priznala je i kako se više ne brine o pronalaženju muškarca iz snova, a kćerkica joj je pomogla da se usredotoči na sebe i ono što ona želi, jer sada treba naći muškarca koji će biti pravi za obje. "To bi trebao biti vrlo poseban muškarac..."

Poznato je nekoliko muškaraca koji su osvojili njezino srce u prošlosti, kao npr. Alex Gonzalez, Miguel Ángel Muño i Fabián Mazzei, no veze nisu potrajale.

Ipak, vjerujemo da se za ovakvu ljepoticu muškarci itekako bore...

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Vrhunac neukusa? Pokazala donje rublje dok se šetala gradom u kombinaciji koja joj nimalo ne pristaje

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Bujne obline u prvom planu: Seksi manekenka koja izaziva pravu pomutnju gdje god se pojavi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS