U BANJA LUCI

Monica Bellucci: Milorad Dodik je jako šarmantan čovjek

showbuzz DNEVNIK.hr

Monica je došla u Banja Luku, a tijekom dana trebala bi se sastati s predsjednikom Republike Srpske!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Prema pisanju bosanskih medija, baš kako je i najavljeno, slavna glumica Monica Bellucci stigla je u Banja Luku!

>> Monica Bellucci sastat će se s Miloradom Dodikom

'Upravo sam stigla u Banja Luku. Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek', komentirala je Monika. Na pitanje novinara kako mu je odoljela, Monika se jako nasmijala te rekla: 'Radi se o njegovoj energiji'.



Svoje zadovoljstvo ovom posjetom nije krio ni predsjednik Republike Srpske. 'Ovo je lijep događaj. Zahvalan sam Monici što je ovdje', rekao je Dodik.

U kratkom obraćanju novinarima rekla je da je ovo 'prvi put da je u Srbiji' nakon čega se ispravila pa rekla: 'U Republici Srpskoj'.

Lijepa glumica nije željela o sebi govoriti kao o 'jednoj o najljepših žena svijeta', pa je rekla: 'Ne razmišljam na takav način o sebi. Ja sam majka, imam dvoje djece i obitelj, radim filmove i naslovnice za magazine', piše avaz.ba.

Ona je istakla i da će uskoro sa Kusturicom snimati film 'Ljubav i rat' u Trebinju pa joj je ovo prilika da ostane neko vrijeme u regiji, upozna zemlju i ljude.

Nakon posjete Banja Luci, Bellucci je nastavila put prema Andrićgradu, odakle će otići u Mokru Goru u Srbiji na “Kustendorf”.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS