Sve njihove ljubavi

LJUBAVNA POVIJEST MOĆNIH MAMIĆA! Diskretno vole samozatajne ljepotice!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Mamić ovih dana razvodi se po drugi put. Za razliku od njega, Zdravko već dugo uživa u braku. Samozatajni Mario dugo je ljubio jednu od najljepših Hrvatica.

Nakon što je Story objavio informaciju o razvodu Ane i Zorana Mamić tebračnoj krizi Monike i Marija Mamića, ponovno su u fokus medija došle žene obitelji Mamić. Predane supruge, njegovane i lijepe žene, one su uvijek prvenstvo davale obitelji. Javna pojavljivanja nisu im pretjerano zanimljiva, a pogotovo Marini Mamić, drugoj supruzi Zdravka Mamića.

O Marini Mamić najmanje se zna, poznato je tek da je Zdravka upoznala 1994. godine. Nakon razvoda od supruge Nade, s kojom je Zdravko dobio sina Marija, skrasio se uz suprugu Marinu te s njom dobio dvije kćeri. Marina se u potpunosti posvetila obitelji, djevojčicama i suprugu. Mediji i javno eksponiranje nikad je nisu zanimali. Navodno je jedna od rijetkih koja temperamentnog Zdravka baš uvijek može smiriti. Njihov brak traje i danas, i dok Zdravko štiti obitelj od znatiželjne javnosti, Marina se brine za obitelj.

Zdravkov ljubavni život turbulentan je time bio isključivo u mladosti, ako se turbulentnim može nazvati razvod. S druge strane, njegov brat Zoran, odmjereniji i mirniji u javnosti, buran ljubavni život proživljava u posljednje vrijeme. Zgodni Zoran dugo je godina proveo u braku s Vanjom Mamić, stomatologinjom, ljubiteljicom konja i mode. Atraktivna Vanja dobila je u braku sa Zoranom dvoje djece. Sve je izgledalo kao idila dok prije nekoliko godina nisu objavili da se rastaju. Ubrzo se Zoran vjenčao s Riječankom Anom Šikić. Vjenčanje i proslavu obavili su na intiman i privatan način, a Zoran se činio iznimno sretnim. Ipak, ljubavna sreća nije potrajala pa je ovih dana objavljeno da se rastaju nakon dvije godine braka. Zorana poslovni put odnosi u Saudijsku Arabiju, gdje mu se Ana neće pridružiti.

Dok su braća Mamić u javnosti prilično eksponirana već duži niz godina, privatnost je za sebe držao Mario Mamić, Zdravkov sin iz prvog braka. Ipak, nezamijećeno nije mogla proći njegova veza, a ni brak s prelijepom Monikom Kravić. Nekadašnja voditeljica upoznala se s Marijem 2007. godine, kada su započeli vezu. Oboje mladi i zaljubljeni, vjenčali su se na Jarunu 2008. godine. Svečana svadba, prelijepa mladenka i sretna obitelji - cijela država pričala je o lijepom mladom paru. A činilo se da sreći nema kraja kada je na svijet došlo njihovo dijete. Stiglo je potom i drugo, Monika se u javnosti pojavljivala rijetko, i isključivo kada ju je nešto zaista zanimalo. Ostavljali su dojam sretnog para, a niti Mario niti Monika nisu nikada bili predmet javnih govorkanja. Šuška se kako bi i sada mogli pokušati raditi na braku, ponajviše zbog djece. Budući da se vole od mladih dana, tako nešto nije nimalo iznenađujuće.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS