"ništa bez šljokica"

Mlađa kći Elle Dvornik promijenila je imidž, zbog novog izdanja jasno je od koga je naslijedila kreativnu stranu!

Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Mlađa kći Elle Dvornik od majke je naslijedila kreativnu stranu pa je odlučila promijeniti svoju frizuru u dugačke šarene pletenice.

Već je poznato da Ella Dvornik voli ekeprimentirati i mijenjati frizure, pa je tako često mijenjala i boju kose, a spomenute promjene uvijek podijeli sa svojim pratiteljima koji uvijek pohvale njezin izgled. 

Osim frizura, Ella je s godinama mijenjala i svoj imidž - bila je darkerica, dama, a i sportska odjeća joj savršeno pristaje. 

Nedavno se na svom Instagramu pohvalila ružičastom bojom kose. 

"Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao 'one', a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo) pa sam se zaletila i zamjenila ekstenzije i nabacila rozu ili ljubičastu boju jer je 'doslovno' ta boja. Malo ću je zadržati, a onda opet u normalu nakon ljeta. P.s curke su oduševljene", poručila je tada.

Njezina mlađa kći Lumi Wren krenula je majčinim stopama te se čini da je od Elle naslijedila ljubav prema kreativnosti. Naime, mama ju je odvela kod frizera, a Lumi se odlučila za šarene dugačke pletenice.

"Ništa bez šljokica", napisala je Ella.

Inače, osim Lumi, Ella zajedno s Charlesom Pearcom, od kojeg je u procesu razvoda, ima i stariju kći Balie.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS