Niz situacija

Misterij kraljevske obitelji: Obožavatelji Kate Middleton primijetili su jednu čestu pojavu kod vojvotkinje

Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Vojvotkinja Kate Middleton u javnosti se često pojavljuje s flasterima na rukama, o čemu se tu radi?

Supruga princa Williama, vojvotkinja Kate Middleton, u javnosti je uvijek nasmiješena, savršeno odijevena i za razliku od Meghan Markle – besprijekorno pristojna. 

Ipak, unatoč dojmu divne princeze, majke prijesteljonasljednika i sveukupno vrlo lijepe žene, brižni promatrači kraljevske obitelji uočili su jednu zabrinjavajuću naviku koju je Kate posljednjih godina stekla – neprestano nosi flastere.

Ruke jedne vojvotkinje trebale bi biti glatke, bijele i nježne, no Kate gotovo svakodnevno pred svoje sunarodnjake izlazi s flasterima na prstima i dlanovima ne bi li uspješno prikrila ozljede. 

Flasteri u boje kože gotovo su neprimjetni, no prodornim pogledima obožavatelja ništa nije uspjelo promaći pa su zamijetili misterij povezan s Kateinim rukama. 

Tako je ovog tjedna lijepa vojvotkinja došla na Chelsea Flower Show s flasterima na obje ruke, tj. na oba palca, a čak je i njihovu bež boju uskladila s ostatkom outfita. Odjevena u bijelu i smeđu, Kate je odavala dojam vrsne vrtlarice koja se u toj okolini snašla kao riba u vodi, no mnogi su se počeli pitati što se to s njezinom kožom događa da joj flasteri toliko često trebaju? 

Kate se prošle godine u nizu situacija pojavila s flasterom na rukama. Prije tri godine na Božić na njezinu lijevom palcu osvanuo je flaster, a iste je godine na njezinoj lijevoj nadlanici osvanuo kvadratični flaster većeg promjera. 

Odgovor je mnogo jednostavniji no što su neki teoretičari pretpostavili. Ne, Kate nema kućnu mačku koja ju grebe niti se namjerno samoozljeđuje, već jednostavno – obožava vrtlariti. 

Kao predana vrtlarica koja vlastitim rukama uređuje svoje imanje oko Kensingtonske palače, u kojoj živi sa svojom obitelji, Kate se često zna porezati na vrtne škare, ali i na korov i trnje bilja. 

Ipak, stručnjaci upozoravaju da to nije najbolje rješenje – Kate time zatvara svoje male ranice i ne dopušta svojoj koži da diše. Rana tako sporije zacjeljuje, a koža se isušuje. 

Mogla bi se stoga ugledati na baku svoga supruga, kraljicu Elizabethu, koja se u javnosti uvijek pojavljuje isključivo u – elegantnim bijelim rukavicama. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Bivša zvijezda filmova za odrasle nekad je bila nestvarno lijepa, a danas ju ne biste prepoznali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS