Neprepoznatljiva

Zabrinjavajući prizori: Opušteno ispijala piće ispred kuće, a baš ju je alkohol koštao ljepote i blistave karijere

showbuzz DNEVNIK.hr

Mischa Barton je bila na nekoliko rehabilitacija, a prema ispovijesti njoj bliskih ljudi pije od 14. godine. Uhićena je i zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Problematična glumica Mischa Barton (34) ponovno zabrinjava javnost svojim životnim stilom nakon što je nekoliko dana ranije viđena u neobičnoj odjevnoj kombinaciji bez grudnjaka. 

Mischa je ovog puta uhvaćena kako ispred svog doma u Los Angelesu šeta svoja dva psa. No ne bi to bilo ništa neobično da glumica nije većinu vremena sjedila na stepenicama i pohlepno ispijala bijelo vino. 

Na koji trenutak Barton je ustala i podragala pse, a onda se vratila svojoj čaši s pićem. Pritom je bila obučena u široki donji dio trenirke i kariranu majicu te na nogama imala papuče. 

Ipak, odgovorna Mischa našla je slobodan trenutak da pokupi izmet svojih pasa s trave dok je istodobno telefonirala. Ti su prizori zabrinuli javnost jer je glumica u prošlosti imala problema s alkoholom. Prema ispovijesti njoj bliskih ljudi, Barton je počela piti već od 14. godine života i teško joj je bilo kontrolirati se. 

Bila je na nekoliko rehabilitacija i činilo se da je napredovala jer na Instagramu reklamira neke proizvode za vježbanje i hvali se kako trenira. No kako je vidljivo prema ovim fotografijama, Mischa se nije odrekla ispijanja pića. 

Inače, zvijezda serije "O.C." svojedobno je bila uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS