Upitno snimanje

Karijeru je započela skandalom, a udala se za jednog od najmlađih milijardera na svijetu

Miranda Kerr (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Miranda Kerr bila je prva Australka koja je postala dio stalne postave Victoria's Secreta.

Model Miranda Kerr slavi 37. rođendan, a uspješnu karijeru ima već 24 godine. 

Naime, lijepa Australka postala je manekenka već kao 13-godišnjakinja kada je pobijedila na natječaju magazina Dolly, koji je tražio nova, mlada lica za modnu industriju. Miranda je za taj časopis morala snimati i u kupaćem kostimu, a javnost je izrazila zgražanje da je to pedofilski. 

"U to vrijeme sve su pokušavali povezati s pedofilijom. Dolly je magazin za tinejdžerke, ne za stare muškarce. Bila sam potpuno obučena. Odradila sam snimanje i u zimskoj kombinaciji. Napravili su nešto ni od čega", rekla je svojedobno manekenka. 

Kerr je nakon toga dobila brojne angažmane u reklamama i počela nositi revije za brendove poput Levi'sa i Cavallija. Usto je odradila snimanja za magazine Elle, Vogue te one najzapaženije za Harper's Bazarr. Naime, pozirala je potpuno gola noseći samo štikle dok je grudi prekrila rukama, a međunožje sakrila preklopivši nogu. 

Miranda je svjetsku slavu stekla 2007. kada su je angažirali za modela donjeg rublja Victoria's Secreet. Tim novi korakom u karijeri je postala prva Australka kojoj je to uspjelo, a nakon toga je svake godine na listi najplaćenijih manekenki prema magazinu Forbes. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 45 milijuna dolara. 

Inače, Miranda je od 2007. bila u vezi s glumcem Orlandom Bloomom (43), a vjenčali su se tri godine kasnije. Imaju i sina Flynna (9). Par se razveo 2013., a manekenka se ponovno udala četiri godine kasnije.

Australka je u braku s poduzetnikom Evanom Spiegelom (29), koji je stvorio aplikaciju Snapchat i njegova se imovina procjenjuje na 2,8 milijardi dolara. Supružnici imaju sinove Harta (2) i petomjesečnog Mylesa. 

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS