prva zajednička

Legendarni Čombe i lijepa supruga uživaju u prvim blagdanima s kćerkicom, objavili su i preslatku obiteljsku fotku!

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marija Omaljev Grbić na Instagramu je objavila prvu obiteljsku fotku sa suprugom Mirajem Grbićem i njihovom dvomjesečnom kćerkicom Billie.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga Marija Omaljev Grbić, koja je također glumica, prije dva mjeseca postali su roditelji kćerkice koju su nazvali Billie.

Sada su podijelili prvu obiteljsku fotografiju na kojoj nose usklađena blagdanska izdanja.

"Sretni blagdani, sretan Božić od nas", napisala je Marija u opisu fotke koju je objavila na svojem Instagramu, a presladak prizor sve je rastopio.

"Kako ste prekrasni", "Divna obitelj", "Mala glumica je rođena", "Kako je slatka", neki su od komentara koje su dobili, uz brojne čestitke i lijepe želje za blagdane.

Inače, Miraj se sa suprugom 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles i posljednjih godina gradi karijeru u Hollyoodu.

Dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh". Možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila sredinom listopada u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS