Oduševljen je

Srpski zavodnik stigao u Hrvatsku na odmor, na Instagramu se divi i hvali njezinim ljepotama, a neki ga zbog toga napali

Miloš Biković (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Miloš Biković stigao je na ljetni odmor u Hrvatsku, a koliko mu je lijepo, pokazao je na društvenim mrežama.

Popularni srpski glumac i miljenik žena Miloš Biković na ljetni je odmor odlučio doći u Hrvatsku, a njezinim se ljepotama divi i hvali ih na svom profilu na Instagramu, gdje ga prati 1,9 milijuna obožavatelja.

32-godišnji Miloš objavio je fotografije s Crvenog otoka te iz Rovinja i pokazao kako uživa kod nas.

"Kakav otok. Meni ovo jutro OK, ne znam", napisao je Miloš uz objavljene fotografije.

"Ukradi me kao auto, molim te", "Predivno", "Želim ti lijep provod, da se lijepo odmoriš, zaslužio si", "Uživaj", "Daj u Zadar poslije", "Dobro nam došao i uživaj", "Presladak si", neki su od komentara obožavateljica.

No nekim se pratiteljima njegov dolazak u Hrvatsku nije svidio pa su ga ružnim komentarima zbog toga kritizirali i napali. 

"Što ćeš raditi s tim ustašama?!" upitao ga je jedan od njih, a Miloš je takve komentare odlučio ignorirati i opustiti se na odmoru.

Miloš je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, zvijezda filma i serije "Južni vjetar", serije "Vratit će se rode" i "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medaljom Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS