Prebrzo odrastanje?

I dok ju neki s 15 godina nazivaju modnom ikonom, druge šokira jakom šminkom, štiklama i ljubavnim vezama

Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Millie Bobby Brown zvijezda je serije "Stranger Things", a tek joj je 15 godina.

Zvijezda serije "Stranger Things" ima tek 15 godina.

Radi se o talentiranoj glumici Millie Bobby Brown, kojoj je spomenuta serija brzo otvorila holivudska vrata, pa je Millie počela dobivati brojne druge angažmane za koje smo sigurni kako će ju vinuti još više u zvjezdanu orbitu.

Mladu glumicu već nazivaju "holivudskom princezom" te se dive njezinu modnom izričaju, toliko da ju neki već nazivaju i modnom ikonom koja svojim kombinacijama opasno konkurira i starijim kolegicama.

No postoji i onaj dio javnosti koji smatra da se na glumicu stvara dodatni pritisak da mora izgledati starije nego što jest pa je često bila i kritizirana zbog nošenja jake šminke i štikli na crvenom tepihu. Njezino posljednje izdanje na premijeri filma "Godzilla: King Of The Monsters" samo je potvrdilo da pred nama više nije djevojčica.

I stav mlade glumice postao je nešto ozbiljniji nego inače, pa se čini da je Hollywood učinio svoje. Njezina fizička promjena započela je u listopadu 2017. na premijeri nove sezone serije "Stranger Things", na kojoj se Millie pojavila u kožnoj haljinici i s bijelim štiklama te s mnogo šminke na licu, zbog čega ju neki nisu odmah prepoznali.

Onda je stigao siječanj 2018. godine i dodjela Zlatnih globusa, na kojoj se pojavila u crnoj haljini u znak podrške svojim starijim kolegicama u inicijativi Time's Up protiv seksualnog nasilja nad ženama. I dok je dio javnosti bio oduševljen njezinim izborom odjeće, drugi su ponovno istaknuli kako je takvo izdanje neprimjereno za tada 13-godišnjakinju.

Stil mlade glumice počeo se mijenjati i izvan službenih događanja, pa su ju paparazzi nerijetko susretali u cipelama na petu, minicama i kraćim haljinama, iako nikada nije prelazila granicu dobrog ukusa. Unatoč tome, izazivala je lavine komentara gdje god se pojavila.

Paralelno s tim Millie se počela družiti s nekoliko dječaka tijekom 2018. godine za koje se šuškalo da su joj dečki, a jednu je vezu sama priznala. Iako je maloljetnih veza svakim danom sve više te one više nemaju status tabu-teme, Millie je ponovno zabrinula dio javnosti činjenicom da se na nju ipak ugledaju brojne druge djevojke te da je jednostavno prerano da objavljuje fotografije ljubavnih trenutaka na društvenim mrežama.

Glumica je trenutačno u vezi s Romeom Beckhamom, sinom Davida i Victorije Beckham, kojemu je 16 godina. Duo se upoznao prije tri godine na dobrotvornoj gala večeri Unicefa, kada se Millie kao jedna od ambasadorica na pozornici pojavila zajedno s Romeovim ocem Davidom. Nakon te večeri Millie se bila oglasila na društvenim mrežama i izjavila kako će se te večeri sjećati cijelog života, a novinarima je na crvenom tepihu priznala kako je velika Romeova obožavateljica.

Tako je na pitanje koja su njezina nadanja što će se dogoditi s likom Eleven koju utjelovljuje u seriji "Stranger Things" odgovorila kroz šalu kako se nada da će joj se dogoditi nešto s Romeom Beckhamom. "Victoria im je dala svoj blagoslov i velika je obožavateljice mlade Millie", otkrio je nepoznati izvor za The Sun u ožujku ove godine kada se saznalo za vezu.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS