prisjetila se predaka

Holivudska glumica ponosna na svoga djeda: "Borio se u redovima jugoslavenskih partizana"

Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Milla Jovovich na Instagramu se pohvalila odakle dolazi njezina obitelj, a posebno je ponosna na svoju baku i djeda.

Holivudska ljepotica Milla Jovovich na Instagramu je objavila fotografije svojih predaka koji su sudjelovali u Drugom svjetskom ratu te je otkrila nepoznate detalje o svojoj obitelji.

"Brojni članovi moje obitelji borili su se u Drugom svjetskom ratu. Ovo je fotografija moje bake Tatjane Popovy, koja je bila medicinska sestra na prvoj liniji obrane kada je imala tek 16 godina. Do svoje 18. godine marširala je kroz brojne grozote sve do Berlina. Sve to su njezine medalje koje je sačuvala moja majka", piše glumica te dodaje:

"Njezin suprug Alexander Loginov također se borio u ratu, kao i moj djed po ocu, Bogdan Jovovich, koji se borio u redovima jugoslavenskih partizana. Moglo bi se reći da dolazim iz obitelji boraca i revolucionara, a jako sam ponosna na to odakle dolazim i na sve te ljude. Kada mi je teško, sjetim se kroz što je sve prošla moja baka kada je bila tako mlada i ništa se više ne čini tako komplicirano", napisala je Milla.

Milla je rođena u Kijevu u obitelji srpskog liječnika Bogdana Jovovića i ruske kazališne glumice Galine Loginove. Obitelj je 1981. pobjegla iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza. Prvo su se nastanili u Londonu, a onda su otišli u SAD. Na kraju su dom izgradili u Los Angelesu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS