Zagrljaj poslije dvije godine

Kuhar koji je izgradio milijunsko carstvo naizgled običnim susretom s majkom razbjesnio mnoge

showbuzz DNEVNIK.hr

Salt Bae proslavio se lancem restorana te na računu danas ima milijune, a njegova snimka susreta s majkom nije se svima svidjela.

Milijunaš Nusret Gökçe, poznatiji pod imenom Salt Bae, razbjesnio je milijune svojih pratitelja na Instagramu videom u kojem je priznao da se nakon dvije godine vidio sa svojom majkom. 38-godišnjeg turskog mogula, koji je inače vlasnik lanca restorana, pratitelji su stali ispitivati zbog čega njegova majka živi toliko skromno kada on na računu broji milijune dolara.

"Vidimo sam majku nakon dvije godine", stoji u opisu videa u kojem se Salt Bae grli sa svojom mamom. Dobio je više od šest milijuna lajkova, no nisu svi bili oduševljeni emotivnim videom. "Normalno bi bilo da joj kupiš dvorce, a ona i dalje živi tako skromno", "Zašto? Pa majku bi valjda trebao posjetiti svakoga dana", "Zašto ona živi u takvim uvjetima dok ima sina koji je milijunaš? Nevjerojatno", "Proputovao je svijet i sada se hvali da je nakon svega uspio vidjeti i majku", "Previše si zaposlen i za vlastitu majku?", samo su neki od komentara koje je dobio ispod videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana diljem svijeta, a restorane ima, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Miamiju. Među obožavateljima njegova brenda su velika holivudska imena, a kod njega vole jesti David Beckham, Leonardo DiCaprio, Connor McGregor i P Diddy.

Njegovi restorani poznati su po luksuzu, ali i paprenim cijenama. U njegovu londonskom restoranu odrezak košta više od 1400 funti, a Salt Bae se proslavio prije nekoliko godina nakon što je njegov video pripreme odreska na neobičan način postao viralan. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 44 milijuna dolara.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Emotivni oproštaj Matije Vuice od Kasandre: ''Među rijetkima sam je posjetila u domu gdje je zaključala svoju privatnost''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS