brzo se snašla!

Usred nastupa joj je ispao minijaturni topić pa umalo ostala potpuno gola pred milijunima ljudi: "Sada svi gledaju u mene"

Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Miley Cyrus je usred nastupa skoro ispao minijaturni topić koi je imala na sebi, no brzo se snašla te je rukama prekrila grudi.

Pjevačica Miley Cyrus je u 2022. godinu ušla raspjevano, a dok su milijuni ljudi gledali njezin nastup na NBC-u doživjela je malu nezgodu.

Naime, usred nastupa dok je pjevala singl "We Can't Stop" umalo je ostala bez srebrnog topića koji je imala na sebi. Zbog krivog poteza su joj pukle naramenice i u posljednji čas je topić zadržala na sebi. Brzo se snašla te je rukama prekrila grudi. "Definitivno sada svi gledaju u mene. I dalje na sebi imam najviše robe dosad", našalila se na vlastiti račun popularna pjevačica.

Istrčala je iza pozornice dok su njezini plesači i bend nastavili svirati te se ubrzo vratila s crvenim sakoom preko sebe. "Svi smo naučili da možemo uvijek očekivati neočekivano. Želim svima sretnu i zdravu 2022. godinu", rekla je na kraju nastupa slavna pjevačica.

29-godišnja Miley inače je poznata po provokativnim izdanjima, a nije joj problem skinuti se u minijaturne golišave opravice.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Preporuke Nikada se nije naviknuo na stil života koji mu je donijela slava, a sada će na vidjelo izaći detalji koji su prethodili strašnoj tragediji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS