Voli i žene i muškarce

Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Miley Cyrus i Cody Simpson u vezi su nekoliko mjeseci, a nedavno su počastili zdravstvene djelatnike tacosima da im se zahvale za sve što čine u borbi protiv koronavirusa.

Pjevačica Miley Cyrus (27) i dečko Cody Simpson (23) opremljeni zaštitnom opremom od koronavirusa obavili su kupovinu namirnica u u srijedu u kalifornijskom gradu Calabasas. 

Par je izašao iz trgovine s punim kolicima i pokazao kako je spreman za duže razdoblje izolacije. Inače, Miley i Cody oduševili su svojom gestom prošlog vikenda. Glazbeni par u subotu je iznenadio zdravstvene djelatnike donijevši im 120 tacosa u bolnicu u Los Angelesu kako bi im se zahvalili za naporni rad u borbi protiv koronavirusa. 

"Tacosi za nevjerojatne ljude u našoj lokalnoj bolnici. Jako smo zahvalni ovim istinskim legendama jer posvećuju svoj život borbi protiv pandemije. Pokažite i vi ljubav herojima u vašoj zajednici", napisao je Cody na Instagramu. 

Par je pakirao hranu u vrećice s ručno napisanim porukama "Hvala na potpori. Ostanite snažni". Zdravstveni djelatnici s osmijehom na licu pozirali su s dobivenom hranom.

Inače, Cody i Miley u vezi su nekoliko mjeseci, a prije njega je nakon samo godinu dana doživjela krah braka s glumcem Liamom Hemsworthom (30), koji se često nalazi na listama najseksepilnijih muškaraca na svijetu. Prema pisanju medija, pjevačica ga je varala i sa ženama i s muškarcima, među kojima je bio i Simpson. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS