NEUTJEŠNA MILEY

TOTALNO RASTROJENA Njezine suze obišle su svijet

showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus jednostavno nije mogla zadržati suze.

Pjevačica Miley Cyrus nije mogla suzdržati suze zbog gubitka Hillary Clinton na američkim izborima za predsjednika. Svoju tugu podijelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama i tako se pridružila vojsci slavnih koji su razočarani Trumpovom pobjedom.

Pjevačica je na svom Facebooku i Twitteru snimila video u kojem je vidno uzrujana, tužna i plače. Kroz suze 23-godišnja pjevačica fanovima je poručila sljedeće. ''Htjela bih reći kako sam glasno podržavala sve kandidate osim Donald Trumpa. Jaka podrška Bernieju. Jaka podrška Hillary. I još uvijek mislim kako zaslužuje biti prva žena predsjednica''. Miley je cijelo vrijeme podupirala Demokratsku stranku, tako da je posve jasna njezina uzrujanost oko konačnih izbornih rezultata.

''Zbog toga sam tužna'', u suzama je rekla Miley. ''Samo bih htjela da je imala priliku zato što se borila toliko dugo i vjerujte joj kada kaže da voli ovu zemlju. To je sve što ona radi. Daje svoj život kako bi poboljšala stvari''. Iako vidno neutješna, Miley je na kraju pirhvatila kako stvari zbilja stoje. ''Ovo boli za reći, ali prihvaćam čak i tebe kao predsjednika SAD-a, i to je u redu, to je u redu jer mislim kako sada želim biti beznadan hippie.''

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS