Prestrašno

Završeno mučno svjedočenje mlade srpske glumice o zlostavljanju koje je doživjela od uglednog profesora: "Mi smo te djevojčice koje su tamo rasle, a njegova žena je znala..."

Milena Radulović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Milena Radulović komentirala je tužbu protiv Miroslava Mike Aleksića kojeg je optužila da ju seksualno uznemiravao dok je bila polaznica njegove škole glume u Beogradu.

Mlada srpska glumica Milena Radulović oglasila se aktualnom slučaju u sklopu kojeg tuži redatelja i učitelja glume Miroslava Mike Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje, a o čemu je sada progovorila u emisiji "Uranak".

Ona je dala svoje završno svjedočenje na Više sudu u Begradu gdje je ispričala što joj se sve događalo kada je pohađala Aleksićevu školu.

"Ova je priča koja toliko drugo traje, koja je bez kraja za mene. Iako sam nekoliko puta mislila da neću morati dalje, uvijek se pokazalo da dalje postoji. Nadam se da poslije ova tri ročišta i svega što se dogodilo u ova tri mjeseca, intenzivne ove priče i našeg susreta i tih njegovih pitanja jučer, da će biti kraj", izjavila je Milena u emisiji.

Miroslav Mika Aleksić filmski je redatelj, producent, scenarist, glumac i pedagog koji je imao veliki ugled u javnosti, a kroz radionice njegove glumačke škole prošlo više od tri tisuće mladih.

Nakon prijave Milene i nekoliko glumica iz Beograda, četiri glumice sa sarajevske Akademije scenskih umjetnosti pokrenule su grupu na Facebooku "Nisam tražila", čime su željele ohrabriti žene na prijavljivanje sličnih iskustava, a o svojim sličnim iskustvima kasnije su progovorile i druge glumice u Beogradu i regiji.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS