Čula je ona svoje!

Novinarku gađala tabletama: ''Znate li vi za kontracepciju''

Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Milena Dravić bila je ljutita na pitanje novinarke.

Milena Dravić ima uistinu bogatu biografiju, ali i anegdote koje nosi sa sobom kroz život vrijedne su slušanja.

Legendarna glumica svoju je prvu ulogu ostvarila već sa 16 godina, snimila je 90 filmova, brojne TV emisije te kazališne predstave. Iza sebe ima tri braka, a najsretija je bila u trećem braku s Draganom Nikolićem.

Jednom zgodnom Milena Dravić je bila na filmskom festivalu u Cannesu. Bilo je to još u vrijeme Jugoslavije, a slavna se glumica tada družila s Jackom Nicholsonom, Johnom Lennonom i Yoko Ono.

Prišla joj je jedna američka novinarka i pitala ju ''Znate li vi Jugoslovenke za kontracepciju?''. Jugoslavija je tada bila zatvorena prema zapadu no Milenu Dravić to je pitanje razbjesnilo.

"Oduševljena u takvom društvu, dobivam pitanje te novinarke. A kako sam se tih dana mučila s migrenom, umjesto odgovora, sjetila sam se tableta protiv migrene. Izvadim ih iz torbe i gađam je njima. Sve novine su pisale o tome, a ruska "Literatura gazeta" je napisala da sam se neprimjereno ponašala. To me umalo stajalo i uloge u čuvenom filmu “Bitka na Sutjesci”. Nikola Popović, direktor “Sutjeske” javio mi je da neću igrati u tom filmu'', kazala je Milena koja je na kraju ipak dobila ulogu, piše Kurir.

Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL)


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS