Obitelj se širi

Glumica u 45. godini rodila treće dijete: "Mislila sam da će biti mačji kašalj''

Mila Jovovich (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Milla Jovovich dobila je treću kćer s redateljem Paulom W. S. Andersonom. Par je u braku od 2009.

Milla Jovovich (44) rodila je u nedjelju treću kćer, potvrdio je američki Us Weekly.

Američka glumica i manekenka najavila je u subotu na Instagramu kako ide u bolnicu jer joj je u nedjelju termin poroda.

“To je smiješno jer sam mislila da će rođenje našeg trećeg djeteta biti mačji kašalj, no zaista sam nervozna sada kada znam što mogu očekivati. U svakom slučaju, nadam se da će mi sljedeća objava biti slika naše najnovije curice. Poželite mi svi sreću!!“, napisala je Mila pokraj svog selfija.

Glumici je to treće dijete s mužem, redateljem Paulom W. S. Andersonom (54) s kojim je u braku od 2009. Par ima kćeri Ever Gabo (12), koja je s Jovovich glumila u filmu “Resident Evil: Konačno poglavlje“, te Dashiel Edan (4).

Milla je u kolovozu prošle godine otkrila javnosti da je ponovno trudna uslikavši svoj trudnički trbuh u ogledalu. Manekenka je tada progovorila i o svom strahu nakon što je 2018. morala na hitni pobačaj zbog preranih trudova.

“Kada sam saznala da sam 13 tjedana trudna, osjećala sam mješavinu radosti straha. Zbog moje dobi i gubitka prošle trudnoće nisam se htjela prebrzo vezati uz ovo potencijalno dijete. To očito nije bilo zabavno i prošlih nekoliko mjeseci smo moja obitelj i ja smo bili na iglama čekajući rezultate liječničkih pretraga i provodeći većinu našeg vremena u doktorskim ordinacijama“, objasnila je Jovovich.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS