Kvarna

Mila iznenadila: 'Radi se o ovisnosti, ponajviše seksualnoj'

showbuzz DNEVNIK.hr

Izlaskom albuma 'Kradljivica srca', Mila Elegović je pokrenula pozitivnu lavinu komentara, kako struke, tako i publike, koja s velikom radošću dočekala izlazak spomenutog albuma.

Da je riječ o zaista posebnom glazbenom materijalu, govore dva singla istoimena 'Kradljivica srca', te 'Mali pas' koji su ostavili trag u radijskom eteru. Ovih dana Mila Elegović predstavlja nasljednicu 'Kradljivice srca' i 'Malog psa', a riječ je o singlu 'Kvarna'.

''Gledamo se preko okidača,
moje suze, svađe, grubost, puno plača.

Kako da ljubav bude cjelina?
Kako da crno bude bjelina? ''

Mila Elegović predstavila 'Kradljivicu srca', a Zagrepčanima poklonila najljepši božićni poklon!

Ovo je samo jedan mali dio priče koju potpisuje Mila Elegović, a evo kako je sama autorica opisala pjesmu: 'Kvarna je pjesma o ovisnosti, ponajviše seksualnoj. Kad nas prevari seksualna energija i sve postane požuda, a ljubav ubijemo robovanjem svojim mračnim istinktima. Od takve situacije možete samo pobjeći'

U procesu nastajanja pjesme, Mila je razmišljala koliko pjesama postoji na ovu temu, stoga nije ništa prepustila slučaju. Zajedno sa Zvonimirom Dusperom Dusom napravila je odličnu glazbu, a na sve to Dusper je stavio aranžman koji je pjesmu podignuo na jedan viši nivo.

Da bi cijela priča oko 'Kvarne' bila potpunija donosimo i posebne fotografije koje je napravio Ivan Balić Cobra. 'Kako da vratim sve na početak? Kako da srijeda postane petak?', pita se Mila u novom singlu 'Kvarna' kojeg možete poslušati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS