zabrinuo ostatak žirija!

Ovo je bio Majin izraz lica kad je vidjela da Fabijanu gori glava: ''Pestrašno i za moj ukus!''

O misterioznom Miki Darku jako se malo zna, ponajviše jer ne razgovara, a nije se o njemu puno saznalo ni tijekom njegovog nastupa u showu Supertalent.

Priča se da je Miki Dark mađioničar i iluzionist koji je prešao na tamnu stranu – čak mu je i humor crn. Oni koji su svjedočili njegovom nastupu i preživjeli, kažu da Miki nema straha od boli i smrti i da stavlja svoju sudbinu u ruke svojih gledatelja. 

Sve je ovo potkrijepio i njegov performans u Supertalentu, a o čemu je riječ možete pogledati u našem videu, no reći ćemo samo da je Fabijanu ''gorjela'' glava.

Martina mu je dala X već na početku nastupa, čim je pokazao papir na kojem piše samo - blah blah. 

Kad je sve završilo, Fabijan je priznao da nema pojma što se događalo te da je samo osjetio toplinu u tijelu. 

''Bilo me strah da mi noge ne gore'', rekao je Fabijan. 

''Trebala bih vas voljeti, ali vas se bojim'', priznala je Martina Mikiju Darku. 

''Točka mi se nije svidjela, malo scary za moj ukus, ne bi opet ovo gledala niti bih voljela da se moji kolege izlažu ovakvom stresu'', zaključila je Martina. 

''Najgori mi je dio bio što sam bio istinski zabrinut za svog prijatelja'', priznao je Davor. 

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput sa zelenom kosom? Njoj ništa nije problem probati, recite nam u anketi kako vam se sviđa!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

Povezana vijest Celebrity Dosad ga je znalo cijelo Đakovo, a poslije Supertalenta sigurno će ga zavoljeti i cijela Hrvatska!

Povezana vijest Celebrity Preminuo poznati detektiv iz filma "Policajac s Beverly Hillsa", dugo se borio s rakom

Povezana vijest Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar Kitarović dobila veliku ulogu u New Yorku, a svi su primijetili da blista u novim modnim izdanjima!

Povezana vijest Celebrity Ne prestaju nevolje za Moamera Kasumovića: Još jedna zemlja ga je stavila na listu srama!

Povezana vijest Celebrity Milana Vlaović plijenila je pažnju u javnom izlasku, pridružio joj se i suprug kojeg rijetko vidimo

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS