LICE SAKRIO KAPOM

Shrvani Michael Douglas viđen prvi put nakon očeve smrti, okupio se s obitelji u Kirkovu domu

Michael Douglas DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Shrvani glumac Michael Douglas s kapom na glavi, u trapericama i crnoj vesti dok je hodao prema kući, gledao je u tlo. Stigao je malo prije pomajke, koju je medicinsko osoblje zaštitilo plahtom.

Glumac Michael Douglas (75) i njegova pomajka Anne Buydens (100) u četvrtak su otišli u vilu na Beverly Hillsu koja je pripadala njegovu ocu, preminulom Kirku Douglasu. Michael je viđen prvi put nakon što je u srijedu objavio da mu je otac umro u 104. godini života.

Shrvani glumac s kapom na glavi, u trapericama i crnoj vesti dok je hodao prema kući, gledao je u tlo. Stigao je malo prije pomajke, koju je medicinsko osoblje zaštitilo plahtom kada je u invalidskim kolicima išla prema vili.

Kirk je preminuo u svom domu, a Michael je prenio vijest o tome u emotivnoj objavi. Usto je podijelio nekoliko svojih fotografija s ocem, kao i obiteljsku sliku.

Kirk je dobio sina Michaela i njegova brata Joela (73) s prvom suprugom Dianom Douglas, koja je preminula 2015. u 92. godini. S Annom Buydens bio je u braku 66 godina te su imali sinove Petera i Erica. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Uhvatili je: Severina zapratila pa ubrzo otpratila novu osobu na Instagramu, Igor nije bio jedini

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS