Kakva promjena!

Mia Negovetić kakvu dosad još niste vidjeli: Objavila je video u kojem su je okružili muškarci dok ona nosi seksi bodi!

Mia Negovetić Screenshot 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Nekad slatkica, a danas odrasla žena, Mia Negovetić objavila je novi videospot za svoju pjesmu ''Mijenjam se''.

Hrvatsku je osvojila dok je bila još djevojčica, a njezin talent za pjevanje bio je očit od prvih dana. I dok je mnogi još pamte kao slatkicu i djevojčicu, Mia Negovetić izrasla je u djevojku koja je drastično promijenila svoj izgled, a svojim novim singlovima upućuje i na probleme s kojima se susreću mnoge žene.

Negovetić je objavila svoju novu pjesmu ''Mijenjam se'', uz koju je stigao i videospot, a u scenama je Mia gotovo neprepoznatljiva.

Mlada pjevačica prošlog je mjeseca iznenadila novom bojom kose te je svoju svijetlosmeđu kosu obojala u crnu, a Mia je svoje tijelo ukrasila i s nekoliko detalja. Otkrila je da na tijelu ima i tetovažu, ali imidž je odlučila nadopuniti i piercinzima na pupku i nosu.

U svojem novom spotu Mia je skrenula pažnju na objektivizaciju žena u šoubiznisu.

''Ovaj spot je dekonstrukcija koncepta seksualne objektivizacije žene u šoubiznisu. Sve ostalo je osobna interpretacija gledatelja ovisno o njegovom kulturnom i socijalnom kontekstu. Kulturna kritika pretvara se u represiju i diktiranje; što ona smije, a što ne smije raditi sa svojim tijelom i općenito sa samom sobom'', rekla je Mia za 24sata.

Kroz cijeli spot 19-godišnja Mia okružena je hrpom muškaraca koji je gledaju kao objekt, a odjevena je u bodi boje kože, koji je dao dojam kao da je Mia naga.

U jednome trenu Mia sa sebe počne skidati kožu dok pjeva o transformaciji žena, a na kraju spota drži svoje srce u ruci ispunjenoj krvlju.

Ovim provokativnim spotom Mia je iznenadila mnoge pratitelje koji je prate još od davnih dana. 

U njezinu obranu stao je i Marco Cuccurin, hrvatski influencer, koji joj je posvetio priču na Instagramu.

''Zar je toliko teško prihvatiti da ona više nije dijete već mlada ženica? Dokle ćemo živjeti u zemlji gdje čim imaš tetovažu ili promijeniš boju kose si čudak i neprihvaćen? Ti si umjetnost moja Mia i nastavi to biti'', osudio je Marko, a potom pohvalio mladu pjevačicu.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS