Prekrasna Mia

Čisti glamur: Mia Kovačić zablistala na dodjeli nagrada "Zlatni studio"

Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Platforma X 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom, "Provjereno" najboljom TV emisijom, "Na granici" najboljom domaćom TV serijom, a Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović najboljim glumcima.

Završila je druga po redu dodjela medijskih nagrada "Zlatni studio".

Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom, "Provjereno" najboljom TV emisijom, "Na granici" najboljom domaćom TV serijom, a Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović najboljim glumcima.

A jedna od uzvanica dodjele bila je i voditeljica "IN magazina", Mia Kovačić, koja je doslovno zablistala u prekrasnoj, crnoj haljini modnog dvojca eNVy room, čija je ponosna ambasadorica.

Haljina je savršeno istaknula Miinu manekensku figuru, a otvoreni dio na leđima te crveni ruž svemu su dali dodatnu dozu glamura. Mia kao obično nije pretjerivala sa šminkom, a svoju smeđu kosu je savršeno ispeglala.

U haljini istog modnog dvojca na dodjelu je stigla i Franka Batelić. Iako ju je u kategoriji za "pjevačicu godine" pobijedila Nina Badrić, Franka čitavu večer nije skidala veliki osmijeh s lica.

Ona se također odlučila za dugu haljinu, ali bijele boje, a njezina je naglašavala dekolte na ukusan način. I Franka je ponosna ambasadorica jednog od najduogvječnijih domaćih brendova, a djevojkama haljine doista stoje savršeno. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Poznati Hrvat na ovoj fotografiji ima samo 17 godina: Možete li ga prepoznati?

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Glumica koja zavodi samo duplo mlađe frajere uhvatila bivšeg zaručnika popularne pjevačice

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity "Kralj Instagrama" ponovno tulumari sa zanosnim ljepoticama, ali ovoga puta u Meksiku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS