Baš joj pristaje!

Naša lijepa voditeljica pohvalila se drastičnom promjenom imidža, poznate Hrvatice brzo su reagirale na viđeno!

Mia Kovačić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Mia Kovačić u novoj objavi na Instagramu pokazala je cijeli proces nove promjene, koja je oduševila njezine fanove.

Voditeljica Mia Kovačić pohvalila se na svojem Instagramu kako se odlučila na novu frizuru, a njezini su pratitelji jednostavno oduševljeni.

Podijelila je video u kojem je pokazala cijeli proces nastanka nove frizure. Naime, odlučila se na kratki bob s takozvanim zavjesa-šiškama.

Pozirala je u roza trenirci i šarenoj jakni na stepenicama.

"Kratka kosa je cool", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

U komentarima joj se javila Viktoria Rađa: "Isuse, pa ti imaš THE frizuru", a nadovezala se i Domenica Žuvela: "Indigo moj lipi."

"Izgledaš kao tinejdžerica", "Brutalna je", "Top", "Zgodna", "Micek slatki", "Predivna" te bezbroj emotikona gorućih vatrica i zaljubljenih smajlića nizalo se u nastavku. 

Inače, Miju na Instagramu prati gotovo 30 tisuća ljudi s kojima dijeli crtice iz privatnog i poslovnog života. U ulozi voditeljice gledamo je u programu IN magazina, a posljednjih deset godina i kao voditeljicu humanitarnog koncerta Želim život Zaklade Ana Rukavina.

Voditeljica ne voli previše otkrivati o svome životu, ali često se pohvali druženjem sa svojom prijateljicom i kolegicom Tatjanom Jurić. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hrvatska Megan Fox pred nastup u našem hit-showu oduševila pojavom u seksi haljini s dekolteom do pupka!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Više je ne vidimo tako često, a sad kad se pojavila zbog drastične promjene mnogi je nisu ni prepoznali!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS