Uvijek zgodna

Predivna Mia zasjala poput prave dive na prestižnoj večeri, zbog kratke blještave haljine bila je u centru pažnje!

Mia Kovačić Grgo Jelavic/Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Mia Kovačić oduševila je modnom kombinacijom na crvenom tepihu polufinala nagrade Emmy u Dubrovniku.

Televizijska voditeljica Mia Kovačić oduševila je svojom modnom kombinacijom na crvenom tepihu polufinala nagrade Emmy u Dubrovniku.

Mia je za poziranje ispred okupljenih fotografa odabrala šljokičastu haljinu s dugim rukavima s prorezom, a kratka haljina u prvi je plan stavila njene duge vitke noge.

Kosu je podigla u visoku pundžu koju je kombinirala sa šiškama, a kombinaciju je upotpunila zanimljivim štiklama na platformu od baršuna i torbicom u obliku crne loptice te već prepoznatljivim crvenim ružom za usne.

Za fotografe je pozirala i s poznatim bosanskim glumcem Emirom Hadžihafizbegovićom.

Miu na profilu na Instagramu prati gotovo 26 tisuća ljudi s kojima dijeli crtice iz privatnog i poslovnog života. U ulozi voditeljice gledamo ju svakodnevno u programu In Magazina, a posljednjih deset godina i kao voditeljicu humanitarnog koncerta Želim život Zaklade Ana Rukavina.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Premijerka Srbije već 12 godina ljubi samozatajnu Milicu s kojom ima i dijete, no jednu stvar im zakon brani: "Ovo je moja borba!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS