susret o kojem će se pričati

Zvijezda MasterChefa pohvalila se fotkom s pobjednikom ovog showa, jednom možete pogađati gdje su pozirali

Meri Goldašić Meri Goldašić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Meri Goldašić u Šibeniku je naletjela na pobjednika prošle sezone MasterChefa, Luku Veića, a objavili su i zajedničku fotografiju.

Naša influencerica i bivša natjecateljica 'MasterChefa, Meri Goldašić, sa svojim je pratiteljima podijelila da je u Šibeniku naletjela na prošlogodišnjeg pobjednika ovog showa - Luku Veića.

Napravili su zajedničku fotografiju na terasi jednog restorana, a Meri ga je označila u opisu te je stavila emotikon srca.

Inače, Meri ljetne dane provodi u rodnom Šibeniku, a nedavno je objavila kako stvarno izgleda na plaži.

Snimila je svoje nesavršeno tijelo s celulitom, strijama i škembicom te svim svojim pratiteljicama poslala važnu poruku.

''Naravno da je pozitivno, da radiš na svom zdravlju i općem fizičkom dobrom stanju, ali ako si usred procesa, ne nerviraj se, jer ništa ne dolazi preko noći. Došla sam ti ovdje reći da je najbolji summer body ono tijelo koje već imaš. Strije i celulit su normalna pojava i zato uživaj u druženju i obitelji, sve će doći na svoje'', napisala je.

Meri sa svojim pratiteljima redovito dijeli događaje iz svoje svakodnevice, a poznata je i po tome da nema dlake na jeziku te da uvijek iskreno kaže svoje mišljenje.

Povezana vijest Celebrity Zvijezda MasterChefa pokazala kako stvarno izgleda u badiću pa poslala važnu poruku: ''Celulit i strije su normalni!''

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa u nikad provokativnijem izdanju obara s nogu, ovakav dekolte ne viđa se svaki dan!

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa odlučila se na drastičnu promjenu imidža, a pratiteljima je dala izliku na koju se mnoge žene vole izvlačiti!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Clubzone Shaquille O'Neal ponovno dolazi u Hrvatsku, sa sinom sprema još jednu nezaboravnu večer u Dubrovniku!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Helena i Dominik Livaković krstili su sina, za kuma su odabrali našeg legendarnog Vatrenog!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS