Miss Universe

Vitke noge koje su zaustavljale poglede na zagrebačkom aerodromu

showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa hrvatska Miss Universe Melita Fabečić otputovala je na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u Moskvi 9.studenog.

Na zagrebački aerodrom Melita Fabečić stigla je u pratnji Direkcije Miss Universe Hrvatske Vladimira i Marije Kraljević, Ivane Delač Đolo te mame Gordane.

Melita u Moskvu nosi brojne večernje i koktel haljine Sherri Hill, cipele Baldinini no posebno se ističe nacionalni poklon s kojim će naša lijepa Miss sudjelovati u humanitarnoj aukciji; nakit inspiriran šibenskim botunima, atraktivna ogrlica i naušnice.

>> Miss Universe Melita Fabečić zabavljala se sa slavnim Armandom Assanteom

Nacionalni kostim, tradicionalnu alkarsku nošnju, izradila je poznata hrvatska dizajnerica Mina Petra, a Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 poklona koje će Melita darovati svim kandidatkinjama ovogodišnjeg finala; Croatia shopping torbice, licitarska srca, autokartu Hrvatske te lavandu.

'Raduje me odlazak u Moskvu na svjetsko finale za koje sam se uporno pripremala posljednjih pet mjeseci. Truditi ću se Hrvatsku predstaviti najbolje što mogu i s nestrpljenjem očekujem sve predstojeće obaveze koje će pred nas staviti Miss Universe Organisation. Posebno me veseli što ću imati priliku biti dio ovog prestižnog natjecanja ljepote i jedva čekam upoznati svih 90 ljepotica iz cijelog svijeta'', izjavila je Melita Fabečić prije leta za Moskvu.

Posljednih šest mjeseci Melita se pripremala za svjetski izbor vježbajući u teretani World Class sa osobnim trenerom te usavršavajući engleski jezik u školi Berlitz. Mnogobrojni svjetski portali koji prate izbore ljepote svrstavaju Melitu među favoritkinje, a žiri portala http://www.globalbeauties.com/ uvrstio ju je na visoko sedmo mjesto na leaderboardu tik uz bok predstavnicama Francuske, USA, Venecuele, Španjolske, Paragvaja, Kolumbije i Filipina.

Hoće li atraktivna Melita Fabečić ponoviti uspjeh svojih prethodnica Elezabete Burg i Sarah Ćosić te se planirati u Top 16 na svjetskom finalu i kome će još uvijek aktualna Miss Universe Olivia Culpo predati krunu predstoji nam vidjeti u velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu 9.studenog.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS