Nije išlo kako je htjela

Bila je na listi najzgodnijih glumica svih vremena, a onda je i sama priznala da su je operacije uništile

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Melanie Griffith snimila je kao 17-godišnjakinja golišave scene, zbog čega su ju prozvali seksi sirenom.

Melanie Griffith (62) nije uplašila pandemija koronavirusa i velik broj zaraženih u Americi, pa je u nedjelju viđena kako se šeće Los Angelesom kao i inače. 

Iako je ranije na Instagramu poručivala fanovima da ostanu kod kuće i budu na sigurnom, čini se da glumica nije poslušala svoj savjet. Neprepoznatljiva Melanie prošetala je gradom u sportskom izdanju s mobitelom u ruci. 

Glumica je i prije pandemije koronavirusa redovito išla u šetnje kako bi ostala u formi. No dok Melanie dobiva pohvale na račun vitke linije, obožavatelji negoduju zbog njezina lica te ističu da ga je uništila. 

Naime, glumica je pretjerala s plastičnim operacijama, a to je prema pisanju američkih medija uništilo njezin 19 godina dug brak s Antonijem Banderasom (59). 

Glumac je zaprijetio Melanie da će se razvesti ako ne prestane s time, no ona je to ignorirala. Griffith je 2018. prvi put progovorila o operacijama. 

"Nisam shvatila na što sličim dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", ispričala je. 

Inače, glumica je kao 17-godišnjakinja odigrala golišave scene u filmovima "Osmijeh" i "The Drowning Pool", zbog čega su ju nazivali tinejdžerskom seksi sirenom. 

Melanie je tijekom 1980. s majkom Tippi Hedren, legendarnom glumicom iz "Ptica" Alfreda Hitchcocka snimila film "Urlikanje". Radnja se bazirala na njihovu stvarnom životu u skloništu za divlje mačke Shambala u kojem su imale lavove, tigrove, pume i leoparde. 

Tijekom snimanja Melanie je napao lav i dobila je 50 šavova na licu, a umalo je izgubila i oko. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS