Internet gori

"Dok Amerikanci gube zdravstveno": Melania odjenula jaknu od 50 tisuća eura!

showbuzz DNEVNIK.hr

Dolce & Gabbana jakna, koju je Melania nosila, koštala je oko 50 tisuća eura. Amerikanci bijesni, no činjenica je da se jakna rasprodala u jedan dan otkako ju je prva dama odjenula.

Ponovno je Melania Trump izazvala negativne reakcije Amerikanaca. Ovog puta razlog je njezina skupa jaknica. Nosila ju je u posjetu Siciliji, a kada se u javnosti pojavila i informacija o cijeni jakne, mnogima se smučilo. Naime, Dolce & Gabbana jakna, koju je Melania nosila, koštala je oko 50 tisuća eura. Ne čudi stoga što su društvene mreže "pregorjele" od komentara.

"To je odvratno, ona je odvratna". "Dok toliko Amerikanaca gubi zdravstveno osiguranje i nema što jesti", napisali su na društvenim mrežama ljuti Amerikanci. Naveli su i kako je to više nego što većina Amerikanaca zaradi u jednoj godini. Ipak, nisu svi razočarani njenim odabirom.

Stefano Gabbana na svom se Instagramu pohvalio Melanijinim odabirom. Osim toga, Mashable piše kako je šokantna činjenica da se jakna potpuno rasprodala u svega jedan dan nakon što ju je Melania nosila.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS