Neće biti mira

Meghan ima nove planove koji još jednom dokazuju koliko je orijentirana na sebe

Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meghan Markle angažirala je novi PR tim s jasnim zadatkom.

Vojvotkinnja od Sussexa možda neće učiniti puno toga da se svidi javnosti, ali će učiniti sve da sruši internet.

Barem tako prenose britanski mediji s navodnim saznanjima kako je bivša američka glumica Meghan Markle novom PR timu poručila kako želi učiniti upravo to - srušiti internet.

Navodno im je svoje planove otkrila tijekom zatvorenog sastanka, što se kosi s tvrdnjom s kraljevskih dvora koja ističe kako je supruzi britanskog princa Harryja važnije što o njoj misle američki, a manje britanski mediji.

Naime, šuška se kako se Meghan na sve načine pokušava vratiti u svijet glume i šoubiznisa, jer joj je kraljevski život dosadio.

Meghan je novoj PR tvrtci tako poručila da želi tim koji se ne plaši odmaka od tradicije na kojoj kraljevska obitelj još uvijek inzistira. Također, naglasila je kako želi tim koji će njoj i suprugu pomoći u tome da se bave projektima oko kojih su strastveni.

A kad je u pitanju tradicija, Meghan je već podosta odmakla od iste raznim istupima u javnosti, ali i činjenicom da je bila gost-urednik britanske verzije slavnog časopisa Vogue. Upravo je u to vrijeme službeno angažirala PR tvrtku Sunshine Sachs koja je navodno bila vrlo iznenađena njezinom brutalnom iskrenošću o "rušenju interneta".

Drugim riječima, Meghan očekuje od svog tima da on nje stvori globalni brand, a sigurno smo kako će joj i to poći za rukom. No ipak, PR tvrtke i savjetnici oko nje imat će pune ruke posla, jer nećemo pogriješiti ako kažemo kako je Meghan već neko vrijeme jedna od najomraženijih, ako ne i najomraženija osoba u svijetu bogatih i slavnih.

Svaki njezin korak i potez baš uvijek izazovu kritike javnosti, pa se tako nedavno britanska javnost podigla na noge zbog njezinog komercijalnog leta od dva dana u SAD gdje je bodrila blisku prijateljicu Serenu Williams na US Openu.

Ipak bolje upućeniji izvori tvrde kako kraljevski par ima vrlo agresivni pristup prema medijima te kako ne mogu samo unajmiti PR tvrtku da ih predstavlja i očekivati čuda. Također, postoji velika razlika između britanskih i američkih PR-ova i medija, jer su to dva različita načina života i razmišljanja, no čini se kako je Meghan unatoč tome rekla svoje i jednima i drugima.

"Meghan voli ubrzani način život i svijet šoubiznisa. Cijeli žvot je koristila svoju ambiciju i talent kako bi uspostavila uspješnu karijeru te se i dalje želi dokazati. Nipošto ne želi da ju tradicija i kritike zaustave od onoga što je naumila za sebe", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail.

Čini se kako u kraljevskoj obitelji ni idućih mjeseci neće biti mira...

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Šokantna životna priča omiljenog glumca: Uvjerili su ga da mu je mama sestra, a baka mama
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS