I dalje po svom

Poslije šoka koji su priuštili kraljevskoj obitelji Meghan se odlučila na potez koji će ih dodatno razbjesniti

showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji ne prestaju komentirati odluku princa Harryja i supruge Meghan da se odriču svih kraljevskih dužnosti, a vojvotkinja od Sussexa sada se odlučila na novi potez.

Velika Britanija je u šoku nakon što su princ Harry i Meghan Markle u službenom priopćenju na Instagramu objavili da se odriču službenih kraljevskih dužnosti.

Britanski mediji ne prestaju analizirati i komentirati cijelu situaciju, a Harry i Meghan nakon prvotnog priopćenja nisu se više oglašavali.

No Meghan se sada odlučila na potez koji će zasigurno dodatno razbjesniti britansku javnost i obožavatelje kraljevske obitelji. Naime, samo tri dana po povratku s praznika koje su proveli u Kanadi, vojvotkinja od Sussexa opet se vratila u tu zemlju, gdje je osmomjesečnog sina Archieja ostavila s dadiljom.

Mnogi su to protumačili kao bijeg dok se njezin suprug suočava s gnjevom svoje obitelji i britanske javnosti. Kako tvrdi izvor upućen u cijelu situaciju, tamo će ostati do daljnjega, a navodno nije ni imala namjeru dugo ostati u Britaniji.

Kraljica je svojoj zaraćenoj obitelji naredila da pronađu rješenje koje će njezinu unuku i njegovoj supruzi omogućiti da napuste kraljevske dužnosti. Jedno je sigurno, ovu krizu kraljevska obitelj zasigurno neće moći lako riješiti.

Mia Kovačić otkrila svoj skriveni talent 👅 I Nova Buzz

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS