Nije joj nedostajao!

Meghan Markle u solo izlasku zračila je seksipilom, a zanimljivo je kamo je u to vrijeme poslala muža!

Meghan Markle - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Meghan Markle viđena je na crvenom tepihu nakon dugo vremena, zablistala je u crvenoj haljini s prorezom dok je pozirala fotografima.

Meghan Markle izašla je pred kamere nakon dugo vremena, a crvenim tepihom prošetala je na gala večeri za LA dječju bolnicu.

Nasmijana Meghan privukla je sve poglede u crvenoj haljini s prorezom na sredini, a duboki izrez na dekolteu cijelom outfitu dodao je dozu seksipila.

Njenog supruga princa Harryja nije bilo na vidiku, a kako piše Daily Mail, Meghan je njemu i prijateljima platila turu planinarenja povodom njegovog nedavnog 40. rođendana.

Inače, ovo je Meghanin rijedak izlazak u posljednjih nekoliko mjeseci, a dok je ona većinom kod kuće, njen suprug ima krcat raspored obaveza. Više pročitajte OVDJE.

Nedavno su saznali i da su u velikom problemu zbog novca u svojoj zakladi, a o tome smo pisali OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Jakov Kitarović rođendan je slavio bez supruge Kolinde, ali društvo mu je pravila druga uspješna Hrvatica s kojom se često druže

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Preslatke trenutke para zasjenio je isklesani torzo glumca koji ima 53 godine, obožavateljice se žale: ''Da sam bar ona!''

Baby Lasagna za zgodne Splićanke imao je jedan zahtjev: ''Mater mi je rekla da mu moram nać curu, pa evo...'''

Doris Dragović objavila je fotku iz 90-ih s naše dvije poznate pjevačice, prepoznajete li ih na prvu?

Povezana vijest Celebrity Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Povezana vijest Celebrity Od raskalašenog mladića do obiteljskog čovjeka: Pogledajte kako se princ Harry mijenjao tijekom godina!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS