Nije zadovoljna

Bijesna Meghan požalila se prijateljima zbog zabrane kraljice Elizabete, o svemu ima svoje mišljenje

showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan smatra kako je kraljica odlučila zabraniti im korištenje oznake "Sussex Royal" jer je bila pod velikim pritiskom okoline, a svi znaju da je Harry njezin najdraži unuk i nitko to ne može podnijeti.

Meghan Markle vjeruje kako su se svi namjerno "nakačili" na nju i supruga princa Harryja te da su restrikcije koje su dobili svojevrsna osveta jer su htjeli biti neovisni.

Meghan je prije nekoliko dana tvrdila kako im nitko ne može ništa, no kraljica im je ipak pokazala zube i zabranila im da se koriste oznakom "Sussex Royal".

Daily Mail piše kako se prijateljima požalila da ih kraljevska palača tretira drugačije od svih članova kraljevske obitelji i to namjerno.

"Meghan tvrdi da ako itko ima biti uvrijeđen nedavnim okolnostima su ona i Harry. Kaže kako nikada nisu imali namjeru svoje kraljevske titule koristiti krivo, a tvrdnje da su zloporabili svoje privilegije smatra apsurdom", kaže prijateljica bivše glumice. 

Princ Harry je trenutačno u Edinburghu, no supruga će mu se pridružiti za nekoliko dana u Londonu. Njezini prijatelji tvrde kako Markle nema problem s time da boravi u Londonu, a namjerava se izdići iznad svih ljubomornih komentara i nastaviti sa svime što su ona i suprug započeli.

Meghan smatra i kako je kraljica odlučila zabraniti im korištenje oznake "Sussex Royal" jer je bila pod velikim pritiskom okoline, a svi znaju da je Harry njezin najdraži unuk i nitko to ne može podnijeti.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS