Oštri potezi

Naslućuje li se to rat u kraljevskoj obitelji? Meghan Markle naprasno obrisala Kate i Williama s Instagrama

Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meghan Markle prestala je na Instagramu pratiti profil Kate Middleton i princa Williama. Potvrđuje li ovaj postupak šuškanja o obiteljskom razdoru?

Dok svijet iškekuje kraljevsku bebu Meghan Markle i princa Harryja, buduća je mama očito pronašla način kako kratiti dosadu prije porođaja – sa svojeg Instagrama pobrisala je najbliže članove obitelji svog supruga, princa Williama i vojvotkinju Kate Middleton

Profil na Instagramu pod nazivom Sussex Royal službeni je profil Meghan Markle i princa Harryja, kojeg navodno i sami vode, a sakupio je 5,4 milijuna pratitelja kojima nije promaklo da je slavni par odlučio prestati pratiti Williama i Kate. Nakon mjeseci govorkanja o razdoru i svađama između inače složne braće i njihovih supruga, ovakav postupak nije neočekivan.

Harry i Meghan na Instagramu prate 16 drugih profila, od kojih više niti jedan ne pripada nekome od članova kraljevske obitelji. Donedavno su pratili Charlesa, Camillu, princeziju Eugeniju i Kate i Williama, no sada su ih odjednom sve pobrisali i odlučili pratiti isključivo stranice kampanja za podizanje svijesti o mentalnom zdravlju. 

Kako profil Sussex Royal obiluje američkim riječima i slengom, očito je da ga vodi trudnica Meghan, koja je izljeve trudnički pomahnitalih hormona očito prenijela i na obračunavanje s obitelji preko društvenih mreža. Radi li se možda o potezu nedostojnom jedne kraljevske dame?

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Prošlo je 19 godina: Za ove tri seksi žene nekad su uzdisali muškarci diljem svijeta, evo kako danas izgledaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS