Ljubav stoljeća

Napadaju ih sa svih strana, no njihov odnos cvjeta: Meghanino priznanje o princu Harryju grije srce

Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meghan Markle preslatkom je izjavom otkrila kako se osjeća kada je odvojena od svog supruga princa Harryja.

Meghan Markle i princ Harry na desetodnevnoj turneji Afrikom bili su spontani, vidno zaljubljeni, nježni prema svom sinčiću Archieju i nisu se libili grliti, družiti i zabavljati s ljudima koje su sretali po putu. 

Iako su dio vremena bili zajedno, na tjedan dana morali su se razdvojiti te svaki obavljati svoje kraljevske dužnosti, a Meghan je otkrila i kako podnosi razdvojenost od svog supruga. 

Priznala je kako je ovaj njezin posjet Africi bio iznimno iskustvo te da se još više zaljubila u taj kontinent, a uz to je dodala i kako Harryja nije vidjela 7 dana te da jedva čeka da joj se vrati jer joj je jako nedostajao. 

Vojvotkinja je dodala i kako je jako zadovoljna organizacijom putovanja jer je njezin raspored bio u potpunosti podređen Archiejevim potrebama i vremenu hranjenja, pa je Meghan obavila znatno manje službenih susreta od Harryja, koji je na svoja pleća preuzeo veći dio posla. 

Iako su posljednjih dana bili stalno hvaljeni u medijima, kada se jučer pročulo da je kraljevski par tužio britanski tabloid Daily Mail zbog širenja negativne propagande pritiv Meghan, javnost se ponovno okrenula protiv njih i izrešetala ih opaskama o tome kako su licemjereni te "od buhe rade slona". Nakon ljeta prepunog negodovanja građana zbog korištenja privatnih aviona, luksuznih vila i rasipanja javnog novca, Meghan i Harry ni u jesen, čini se, nisu uspjeli ući a da ne budu meta napada. 

Lijepo je unatoč tome vidjeti da njihov odnos uopće ne trpi, već se drže zajedno i podupiru kao i prvoga dana. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS