Ista Lady Di

Meghanina dirljiva posveta princezi Diani: Jednim je potezom prizvala davno minula vremena

Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Meghan Markle svojim izgledom stalno odaje počast majci svog supruga, princezi Diani.

Najslavniji par na svijetu, golupčići princ Harry i Meghan Markle trenutačno su sa svojim četveromjesečnim sinom Archiejem na desetodnevnoj turneji Afrikom, a svjetski tabloidi ne pišu ni o čemu drugome osim o njihovim avanturama na tom egzotičnom kontinentu. 

Popunjeni raspored i mnoga događanja na kojima se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa moraju pojaviti ostavljaju im malo vremena za predah, pa se mnogi pitaju kako im uopće polazi za rukom presvlačiti se u prosjeku najmanje 5 puta dnevno. 

Meghan je već zabljesnula u nizu jednostavnih, ali elegantnih haljina, a jedno je izadnje posebno evociralo sjećanje na princezu Dianu, preminulu majku princa Harryja. 

Naime, za vrijeme službenog posjeta džamiji u Cape Townu Meghan je omotala glavu svijetlim šalom i tako prizvala sjećanje na davno minula vremena kada je i Diana na taj način odavala poštovanje muslimanskoj tradiciji. 

Lady Di maramu je omotala oko kose 1991., kada je bila u posjetu Pakistanu. 

Uz maslinasto zelenu haljinu do poda i bijelu maramu oko glave, Meghan je bila oličenje elegancije. Osim što su se Harry i Meghan susreli s vođama muslimanske zajednice u Cape Townu, posjetili su i kršćanske i židovske zajednice. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS