Rat s prijateljima

Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prijatelji princa Harryja ne odobravaju Meghan Markle, no ona im je uzvratila istom mjerom.

Da vojvotkinja od Sussexa ima problema s javnim imidžom, već je stara vijest, a sada su iz užeg kraljevskog kruga počele curiti informacije i o opasnim trzavicama s Harryjevim bliskim prijateljima. 

Tako izvor blizak kralju tvrdi da Meghan Markle među prijateljima princa Harryja ne kotira baš dobro jer smatraju da "krade show" i svu pozornost privlači samo na sebe, a govori se i o optužbama da je opčinjena idejom uspinjanja na društvenoj ljestvici pa je Harryja iskoristila za ostvarenje svojih želja. 

Osim toga, Harryja njegovi prijatelji smatraju potpuno očaranim svojom suprugom Meghan, no nije im baš jasno zbog čega je to tako. Bivša holivudska glumica odmah se u početku svoje veze s princom britanske kraljevske obitelji suočila s kritikama javnosti, ali i aristokracije, no nije ih uspjela osvojiti čak ni nakon godinu dana braka s Harryjem. 

Krunski dokaz njezina lošeg i značajnog utjecaja na Harryjaa jest i to što njegov dugogodišnji prijatelj, s kojim je dijelio mnoge bliske trenutke prije Meghan, nije bio pozvan na njihovo vjenčanje, i to isključivo zbog toga što se drznuo mladom princu reći kako bi trebao malo "usporiti" s tom vezom. 

U dokumentarcu koji je CBS nedavno premijerno prikazao o vojvotkinji od Sussexa njezini su prijatelji stali u njezinu obranu i objasnili kako je do netrpeljivosti došlo već u ranom stadiju Harryjeve veze s njom jer je on mnogo vremena odvajao za nju, a standardne aktivnosti s njegovim društvom su pale u drugi plan. Kako je glumica postala broj jedan u prinčevu životu rekordnom brzinom, mnogi su se odlučili upozoriti ga da ne srlja bezglavo u brak s njom, no to princ nije baš najbolje primio. 

Upravo to je učinio i Harryjev bliski prijatelj kada mu je rekao da se ne žuri, već da pričeka i vidi radi li se samo o snažnoj seksualnoj privlačnosti koja će brzo nestati ili o stvarnim osjećajima. Zbog tog prijateljskog savjeta princ Harry odlučio je zahladiti odnose s odanim prijateljem te ga ne pozvati na večernju zabavu nakon vlastitog vjenčanja. 

Doista, utjecaj Meghan Markle u ovom je slučaju bio poguban po dugogodišnje prijateljstvo. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Misterij kraljevske obitelji: Obožavatelji Kate Middleton primijetili su jednu čestu pojavu kod vojvotkinje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS