Emotivna vojvotkinja

Tajne poruke znakovite Meghan: Dva vrlo bitna događaja svog života povezala na neočekivan način

Meghan dobije baš sve što poželi (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meghan Markle je krštenje svog sina Archiea i vlastito vjenčanje povezala na sebi svojstven način.

Vojvotkinja od Sussexa, slavna Meghan Markle poznata je po svojem istančanom ukusu kada je riječ o odijevanju. Njezine su odjevne kombinacije naveliko hvaljene, a svaki komad koji mlada dama na sebe stavi odmah postane senzacija. Stoga ne čudi što je njezinim obožavateljima, ali i modnim znalcima upala u oko jedna znakovita podudarnost. 

Naime, Meghan, za razliku od Kate Middleton, nije ljubiteljica recikliranja svojih kombinacija, pa je sada njezine kritičare, ali i obožavatelje iznenadilo što je odlučila ponovno na sebe staviti komad nakita koji je javnosti već prezentirala - i to u jako bitnoj prilici. 

Meghan je za subotnje krštenje svog prvog sina Archiea nosila 12.000 funti vrijedne Cartierove naušnice koje je odabrala i za vlastito vjenčanje! 

Meghan se za sinovo krštenje pojavila čak i u haljini koja je lagano podsjećala na njezinu vjenčanu haljinu, a uz dodatak istih naušnica, nikome nije moglo promaći kako je vojvotkinja željela simbolično povezati ta dva za nju jako bitna događaja. 

Naušnice su dio Meghanine impresivne kolekcije nakita koja već nakon godinu dana braka uvelike nadmašuje onu Kate Middleton. 

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Nevjerojatna transformacija mlade glumice: Za novu ulogu postala je prava ljepotica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS