kratki pozdravi

Na posljednjoj kraljevskoj dužnosti prvi put nakon dugo vremena sreli prinčevog brata, evo kakva je bila reakcija

showbuzz DNEVNIK.hr

U ponedjeljak su bivša glumica i britanski princ skupa s ostatkom obitelji bili u Westminster Abbeyju na obilježavanju dana Commonwealtha.

Meghan Markle se prije nekoliko dana vratila u Veliku Britaniju kako bi podržala supruga princa Harryja u posljednjim dužnostima kao punopravnog člana kraljevske obitelji.

U ponedjeljak su bivša glumica i britanski princ skupa s ostatkom obitelji bili u Westminster Abbeyju na obilježavanju dana Commonwealtha, a to je posljednji put da su se u javnosti pojavili kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Tu titulu više neće smjeti koristiti nakon 1. travnja ove godine. 

Meghan i Harry u katedralu su ušetali prije Williama i Kate, koji su posljednjih nekoliko dana bili u službenom posjetu Irskoj, za koji su mnogi komentirali da je bio namjeran kako bi izbjegli prinčevog brata koji se odlučio preseliti u Kanadu. Mediji već tjednima nagađaju kako je neraskidiva veza braće poljuljana otkad je u Harryjev život ušla Meghan.

"Hej...", rekli su kratko Meghan i Harry princu Williamu i Kate Middleton te su se nasmiješili. Meghan je jednako raspoloženo pozdravila i princa Charlesa te ostale članove kraljevske obitelji, piše Daily Mail.

Otkad se ponovno pojavila u Londonu, Meghan je u javnosti sjajno raspoložena, a ne skida osmijeh s lica. U ponedjeljak je odradila posljednju kraljevsku dužnost sa svojim suprugom prije nego što krenu u samostalne avanture u Sjevernoj Americi.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS