Sve za Archieja

Mali znak pažnje koji puno znači: Presladak trenutak koji je iznenadio čak i mamu Meghan

Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Na premijeri filma "Kralj lavova" Meghan Markle dobila je posebno sladak znak pažnje – igračku Simbe za malenog Archieja.

Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja na crvenom tepihu premijere filma "Kralj lavova" nije prošlo bez medijske pompe. Crna haljinica, Harryjeva leptir-mašna, njihov srdačan odnos s Beyonce – sve se analiziralo. 

Fanovi su se oduševili pojavljivanjem kraljevskog para, no jedan je trenutak bio posebno sladak. 

Mama Meghan je dobila prikladan dar – igračku lavića Simbe, glavnog junaka "Kralja lavova", za svog sinčića Archieja, koji je nedavno napunio dva mjeseca života. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Dvije slatke djevojčice uručile su plišanca ponosnim roditeljima Meghan i Harryju, a radi se o limitiranoj liniji igračaka koju potpisuje tvornica snova Disney. Osim plišanog lavića, Meghan i Harry su dobili još i knjigu te veliki buket cvijeća. 

Lijepo je znati da maleni Archie nikada nije zaboravljen, na njega misle čak i organizatori događaja koji su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa odlučili počastiti svojim prisustvom. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS