I prozirno i kratko

Prvi put se pojavila s novim dečkom, ali haljina ispod koje nije nosila baš ništa zasjenila je njihov važni trenutak

showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Thee Stallion doslovno je zablistala u zlatnoj haljini ispod koje nije nosila baš ništa.

Američka pjevačica i reperica Megan Thee Stallion pobrinula se da njezino pojavljivanje na dodjeli nagrada iHeartRadio Music, ostane mnogima u pamćenju i da se još danima priča o odvažnoj kreaciji koju je odjenula.

Dobro raspoložena 26-godišnja Teksašanka na crvenom se tepihu pojavila u ultrakratkoj haljini, čija je jedna strana bila sasvim prozirna pa kada se okrenula, bilo je posve jasno da ispod nje ne nosi ama baš ništa, čak ni gaćice.

U takvom je izdanju uspjela očarati mnoge, pa i svog dečka, repera Pardisona Fontainea s kojim je u vezi od veljače ove godine. Par je razmjenjivao nježnosti pred fotografima, a on nije skrivao koliko je ponosan na svoju uspješnu djevojku. To je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što su na društvenim mrežama potvrdili vijest da su zajedno.

Megan je bila nominirana u čak osam kategorija, a kući je otišla s nagradom za najbolju glazbenu suradnju za singl "Savage".

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS