Baš šteta...

Pogledajte kako danas izgleda glumica koja je nekad talentom i ljepotom sve osvajala, operacije su je puno promijenile

Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meg Ryan danas slavi 59. rođendan, a zbog brojnih estetskih zahvata je gotovo neprepoznatljiva.

Glumica Meg Ryan je 1990-ih pojavila se u brojnim romantičnim komedijama koje su popularne i danas i koje su joj osigurale svjetsku slavu. No krajem tog desetljeća nekoć omiljena holivudska slatkica upoznala je čari estetske kirurgije pa ja sada, na pragu šezdesete gotovo neprepoznatljiva.

Meg upravo danas, 19. studenog slavi 59. rođendan, a da se s godinama ne nosi baš dobro dokazuje njezino izbotoksirano lice koje ju je koštalo i sve rjeđeg angažmana u Hollywoodu. A osim što joj je karijera krenula nizbrdo, glumica posljednjih godina nije imala ni sreće ni u ljubavnom životu.

2001. godine Meg se razvela od glumca Dennisa Quaida s kojim je u braku bila od 1991. godine i s kojim ima 28-godišnjeg sina Jacka Quaida.

Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s Croweom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihova razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

U međuvremenu, točnije 2006. godine glumica je posvojila kći Daisy kojoj je danas 16 godina i koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Meg je zatim 2010, godine započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Glumica trenutno živi u Los Angelesu gdje je preselila u ožujku ove godine kada je zbog pandemije koronavirusa napustila New York.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Slavonija se od Kiće Slabinca oprašta uz tamburu, na posljednjem ispraćaju suze nitko nije mogao suspregnuti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS