kakva šteta

Rijetko pojavljivanje nekadašnje slatkice palo je u sjenu njezina zamrznutog lica, ovisnost o botoksu uzela je maha!

showbuzz DNEVNIK.hr

Meg Ryan nekad je bila rado viđeno lice na svim holivudskim događajima, a sada je iznenadila dolaskom na amfAR Galu gdje su svi gledali u njezino lice.

Glumica Meg Ryan (59) nekad je bila holivudska miljenica i rado viđeno lice na svim svečanim događajima, no zadnjih se godina rijeko pojavljuje u javnosti.

Sada je sve iznenadila dolaskom na humanitarnu svečanost amfAR Gala u Los Angelesu gdje u šljokičastoj haljini pobrinula da ne prođe neopaženo, a pažnju je ukralo i njezino zaleđeno lice.

Nekadašnja slatkica pretjerala je s estetskim zahvatima i botoksom te se dovela do neprepoznatljivosti i svojom pojavom sada uglavnom izaziva sažaljenje, jer je kao prirodna ljepotica sve obarala s nogu.

Ovisnost o botoksu koštala ju je i sve rjeđih glumačkih angažmana, no čini se da je to ne sprječava da u želji za vječnom mladosti.

Meg se proslavila u 80-ima akcijskoj drami "Top Gun" i romantičnoj komediji "Kad je Harry sreo Sally", a ostala je popularna i tijekom 90-ih kada je snimila brojne romantične komedije koje su joj osigurale imidže slatkice.

A osim što joj je karijera krenula nizbrdo, glumica posljednjih godina nije imala ni sreće ni u ljubavnom životu.

2001. godine Meg se razvela od glumca Dennisa Quaida s kojim je u braku bila od 1991. godine i s kojim ima 29-godišnjeg sina Jacka Quaida.

Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s Croweom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihova razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

U međuvremenu, točnije 2006. godine glumica je posvojila kći Daisy kojoj je danas 17 godina i koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Meg je zatim 2010, godine započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Britney Spears objavila video sa sinovima koje rijetko pokazuje, način na koji je tretiraju mnoge je rasplakao

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS